Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбукСтанаха ясни още подробности от срещата на премиера с

...
Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбукСтанаха ясни още подробности от срещата на премиера с
Коментари Харесай

Ревизоро поиска от премиера смяна на зам.-министър

Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбук

Станаха ясни още подробности от срещата на премиера с Емил Димитров. Последният е изискал промяната на зам.-министър, а самият Борисов пък съобщи, че държавата разполага със 100 милиона евро за възобновяване на напоителни системи.

„ 100 млн. евро имаме по Плана за възобновяване за напоителните системи “, посочи министър председателят Борисов, като подсети, че средства и проект за деяние има.

По думите му в този момент са най-подходящите месеци да се оправдава тази част от системата, която ще разреши да се задържи водния размер от идните зимни месеци. Министър-председателят уточни, че единственият му укор към министър Димитров е, че не му е докладвал по тематиката още на държавното съвещание в сряда, написа Novini.bg.

В рамките на срещата министърът на околната среда и водите Емил Димитров съобщи пред премиера Борисов предпочитание заместникът му в министерството Атанаска Николова да бъде освободена от поста и да бъдат назначени двама нови заместник-министри, които да дават отговор надлежно за водния запас на България и за отпадъците и екологията. Министър-председателят Борисов съобщи, че чака министър Димитров да направи оферти по отношение на назначението на заместниците си.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР